лет 3 + маријачи бенд „ел комбо“

снп / мала сала / 13. јануар 2020. у 20 часова

Алтернативни рок састав из Хрватске Лет 3 познат је по провокативним темама о којима пева, по енергичним и иновативним наступима који публику никада не остављају равнодушном, али и по специфичном стајлингу који изнова интригира и забавља. Чиме су планиралу да овога пута изненаде публику у Новом Саду, видели смо на њиховом сјајном наступу у оквиру спектакуларног Доčека 7528.
Прочитајте више

Садашњу поставу контроверзног бенда чине Дамир Мартиновић, Зоран Продановић, Иван Шарар, Бранко Ковачић, Дражен Баљак и Матеј Зец који су у њима својственом маниру наставили оно што су Дамир Мартиновић и Зоран Продановић започели још 1987. у саставу Лет 2. Најпознатије песме као што су „Вјеран пас“, „Изгубљени“, „Дијете у времену“ и „Професор Јаков“, за коју су освојили и награду за хит године у Хрватској 2001, баве се различитим темама и садрже оштру критичку ноту. Памти се албум из 1997. под називом „Нечувено“ који је заправо био – празан. Група је позната и по различитим перформансима које изводе на наступима, а једном приликом и у широј јавности – на Тргу Бана Јелачића у Загребу, у знак протеста због стања на хрватској музичкој сцени.
Публика у Србији радо дочекује Лет 3, а овога пута, у Новом Саду, наступили су са хрватским маријачи бендом „Ел Комбо“, као уиграном пратњом на претходним заједничким наступима. Овај тандем приредио је добру забаву за Доčек 7528, која је била и нешто више од музичког концерта.

сценски дизајн: Кристина Ковачевић