лету штуке

дом културе / 13. јануар 2020. у 21 час

Лету штуке, сада већ легендарна босанскохерцеговачка група, свирала је  у Новиом Саду у оквиру Дочека 7528  и загрејала новогодишњу атмосферу. Група је 2005. издала свој први албум и од тад изазива велико занимање у читавом региону у којем важе за водећи алтер-поп састав.
Прочитајте више

Карактеристични су по стилској раскоши песама које увек преносе неку поруку и енергичним наступима широм екс-ју простора који их изнова дочекује овацијама. Иза њих су албуми „Лету штуке“, „Протеини и угљикохидрати“, „Бројеви рачуна“ и последњи, који је објављен прошле године, након седмогодишње паузе – „Топла вода“ , на којем се налази сингл снимљен са екипом из Дубиозе колектива и којим су опет изазвали позитивне реакције и публике и критике. Снимили су дует и са легендарним Дарком Рундеком под називом „Сунце“.
Хитови који се издвајају, као што су „Сами“, „Параноја“, „Тесла“, „Шутиш“, „Мјесто за двоје“ и други публику увек гађају право у душу.
Новосадска публика је већ имала прилику да их позове на бис, стога су жељно ишчекивали и овај наступ којим су  обогатили програм спектакуларног Дочека 7528.