нолах лајв

снп / камерна сцена / 13. јануар 2020. у 22 часа

Млада талентована продуценткиња и ди-џеј Нолах из Барселоне у Нови Сад је донела актуелне електронске звуке. У топлим и хипнотишућим ритмовима по којима је карактеристична, Нолах је по први пут у Србији наступила за Доčек 7528.

Прочитајте више
Њене траке су достигле невероватан пласман на чувеној „Beatport“ листи, укључујући чак и прву објављену нумеру „Fedra“.За кратко време је освојила светске клубове и публику међу поклоницима све популарније електронске музике. Ове године је освојила награду „Vicous Music Award“ и то за најбоље наступе уживо, премашујући чак и велика имена ове категорије, као што је Nicolas Jaar.

Нолах је била кандидована у категорији нових имена на познатој „DJ AWARDS“ листи по којој се сваке године додељује истоимена награда на Ибици, у епицентру електронских журки. Њени наступи у клубовима и на најзначајнијим фестивалима широм Европе, као што је „Wanderlust“ у Паризу, „Ibiza Beach Festival“ у Белгији, „Brunch in the City“ у Барселони и многим другим, донели су јој бројну публику и будуће велике ангажмане као што је предстојећи „DGTL“ у Барселони.

Ново име на електронској сцени, која је последњих година у великом замаху и на нашим просторима, премијерно је наступила пред новосадском публиком и показала да са разлогом носи титулу нове наде електронске музике.

сценски дизајн: сценски дизајн: Јулијана Павловић (чланица групе студената основних студија Сценске архитектуре технике и дизајна са Факултета техничких наука у Новом Саду и студената основних студија Нових ликовних медија са Академије уметности у Новом Саду)