лав хантерс

булевар букс 13. јануар 2020. у 20 часова

Култни српски рокенрол састав из Новог Сада, Лав хантерс, наступио је у јединственом простору Булевар букса за Доček 7528. Бенд који је одржао преко 3000 концерата по Европи и региону, овога пута пред својим Новосађанима свира у овом топлом простору који спаја добру музику и добру литературу, уз добро пиће и још боље расположење.
Прочитајте више

Чувени „Хантерси“ настали су 1987. и за више од три деценије постојања издали су преко десет албума, радили музику за два филма и три позоришне представе. Харизматични вођа бенда, Милан Мумин, од раних деведесетих је уз бенд који у садашњем саставу, уз Протектора, Тандермана и Владу Апатинеца, звучи свежије и енергичније него икад. О Мумину је снимљен и филм „Лав хантер“ који представља његову аутобиографску причу и о којем су, уз сјајне критике, причали и писали неки од најпрестижнијих светских медија попут Њујорк тајмса и Холивуд репортера.
Наступ Лав Хантерса биће прилика за бројне обожаваоце овог бенда да чују старе и нове хитове као што су „Suck desease“, „Black & Blue“, „Love is hell“, „Street Life“ и толике друге који су се нашли и на њиховом „бест оф“ албуму који је, према Муминовој давнашњој жељи, снимљен на винилу. Бенд је мењао стереотипе својом музиком, енергијом и текстовима који су на енглеском што није представљало препреку за пријем код домаће публике. У оквиру Доčeka 7528 који обухвата најразноврснији музички програм, Лав хантерс је подсетио новосадску публику зашто има статус култног домаћег састава.