дец
31
Уто
2019
artan lili @ trg slobode
дец 31 @ 9:30 pm – 11:00 pm
artan lili @ trg slobode

Mladi intigrantni beogradski sastav Artan Lili sa Novosađanima će ispraćati poslednje sate stare godine i obogatiti program Dočeka 2020.Ovogodišnji dobitnici nagrade„Zadužbina Milana Mladenovića“ za muzičko delo od izuzetne umetničke vrednosti, koja im je dodeljena za singl „D.E.P.R.A“, zabaviće naše sugrađane u najluđoj noći uz prepoznatljive zvuke noiz-popa, kakvim definišu svoj pravac. Do sada su izdali dva albuma, „Artan Lili“ i „New Deal“ koji su bili dovoljni da postanu nesumnjivo najčešće pominjani srpski bend na domaćoj i regionalnoj sceni.

bajaga i instruktori sa kvartetom i horom @ trg slobode
дец 31 2019 @ 11:30 pm – јан 1 2020 @ 1:00 am
bajaga i instruktori sa kvartetom i horom @ trg slobode

Novi Sad dočekuje ponoć uz legendarnog Bajagu i instruktore! Ove godine bend proslavlja 35 godina postojanja, kao jedna od retkih grupa koje nastupaju bez prekida u karijeri, a u Novom Sadu će biti deo spektakularnog Дočeka 2020 i to uz nesvakidašnju postavu – bendu se pridružuju gudački kvartet iz Novog Sada i hor. Uz nebrojene hitove koji su obeležili skoro četiri decenije dugu karijeru, Bajaga i insturktori će se pobrinuti za dobru atmosferu u novogodišnjoj noći.

јан
1
Сре
2020
mahmut orhan @ trg slobode
јан 1 @ 1:00 am – 2:30 am
mahmut orhan @ trg slobode

Mladi di-džej i producent iz Turske koji je ostvario planetarni uspeh dolazi u Novi Sad u okviru Dočeka 2020, a publika će imati priliku da ga čuje u prvim satima nove godine. Mahmutov singl „Feel“ koji je snimio sa kantautorkom Senom Šener za kratko vreme je osvojio najveće plasmane na svetskim top-listama, kao i prvu poziciju na iTunes muzičkoj platformi.