Дочек 2020 у Новом Саду: Бајага и инструктори, Артан Лили и Махмут Орхан

 

 

20:00 – 21:00 Ди-џеј Фанатик
21:30 – 23:00 Артан Лили
23:10 – 01:00 Бајага и Инструктори
01:00 – 02:30 Махмут Орхан

 

Састав који је обележио југословенску рок сцену, Бајага и инструктори, славе 35 година каријере, без паузе. Осим прославе јубилеја, заједно ће са Новосађанима и гостима града прославити и у Нову 2020. годину 31. децембра. Овог пута, све оне добро познате песме биће у нешто другачијем аранжману, јер Бајага и инструктори наступају са новосадским гудачким квартетом и хором.
Београдски noise-pop састав, први добитник награде „Милан Младеновић“, Артан Лили претходиће Бајагином наступу на Тргу слободе. Бенд је током последње недеље 2019. објавио пет нових песама и спотова и управо ће Нови Сад бити први који ће чути нове звуке уживо. Уз то, Артан Лили, радо виђен гост Новог Сада, доносе хитове као што су „Ако станемо ту“, „Срце“, „На води“, „Није свеједно“, „Јутро“….
Последњи који ће наступити на Дочеку 2020. и кога ће Новосађани имати прилике да чују у првим сатима нове године је млади ди-џеј и продуцент из Турске, Махмут Орхан. Од своје 18. године бави се музиком, а за само неколико година остварио је планетарни успех, спајањем модерног, електро звука са традиционалном мелодијом своје земље. Махмутов сингл „Феел“ који је снимио са кантауторком Сеном Шенер за кратко време је освојио највеће пласмане на светским топ-листама, као и прву позицију на иТунес музичкој платформи.

Све информације можете пронаћи и на facebook eventu.