Караван: Промоција Дочека ван Новог Сада

Покретна културна станица Караван наставља своју авантуру по Новом Саду, представљајући јединствен Дочек.

Караван ће 3. јануара од подне до 18 часова бити постављен на Тргу слободе у Новом Саду, а ускоро јављамо где га можете пронаћи у наредним данима.

Поред промоције програма за 13. јануар, заједно са Гигс тиx тимом, Караван ће олакшати куповину улазница за наступе неких од извођача уз које ће Нови Сад дочекати 7528. годину међу којима су:
Руска филхармонија из Иркутска са солистима, Лет 3 и Маријачи бенд „Ел Комбо“, Нолах Лајв, Лолобриђида, Елементал, Дејан Петровић и његов Биг бенд, Ана Станић и симфонијски оркестар „Град“, Љубичице, Кинга Глик, Дадо Топић & Тајм Афтер Тајм, Горан Трајкоски, Краљ Чачка, Лету штуке, Аlice in WonderBand:РикаТака.

Кроз Дочек 2020. и 7528. године Нови Сад поново повезује две Нове године, два рачунања времена, два календара, два писма, два концепта, подиже капацитете креативне индустрије и слави јединство различитости будуће Европске престонице културе. Спајање визуелне уметности и музике, као универзалних језика које сви разумемо, издваја Дочек, а самим тим и Нови Сад као град који ће Новосађанима и гостима града пружити јединствен аудио-визуелни доживљај.

Подсећамо, сви догађаји у оквиру Дочека 2020. биће бесплатни, у центру града, на отвореном и трајаће током читавог дана, док ће Дочек 7528. бити у затвореним просторима, широм града, у вечерњим сатима.
Све информације о извођачима, сатници, локацијама, продаји улазница, као и сервисне информације важне за сам дан оба Дочека биће на сајту Дочека на Facebook страници и на Instagram страници.