ана станић и симфонијски оркестар град

позориште младих / велика сала / 13. јануар 2020. у 20 часова

Популарна поп-рок кантауторка Ана Станић представила се у сасвим другачијем издању пред новосадском публиком у оквиру Доčека 7528.
Pročitajte više

Започевши каријеру у „Моби Дику“, једној од најпопуларнијих музичких група која је обележила српску музичку сцену деведесетих година, Ана је наставила соло каријеру и снимила седам самосталних албума.

„Поп симфонија“ представља остварење Анине дугогодишње жеље за организовањем интимнијег концерта на којем би своје највеће хитове извела у пратњи симфонијског оркестра. Овај пројекат је са великим успехом започет у Београду, а турнеја се наставља и по другим градовима Србије. Симфонијски оркестар „Град“ основан је специјално за ову прилику и чине га најбољи београдски класичари под диригентском палицом маестра Небојше Цвијановића, пратећи рок бенд „Electrci Funx“ и чланови хора „Гласне жице“ уз госте изненађења.

Ана је позвала све романтике, сањаре и дискретне бунтовнике из Новог Сада да заједно са њом буду део једне приче за памћење уз велике хитове као што су „Град“, „Молила сам анђеле“, „Носталгија“, „20, 30 година“, „Више ниси мој“ и многе друге које су у „Поп симфонији“ добиле ново рухо.