дадо топић & тајм афтер тајм

петефи шандор / 13. јануар 2020. у 22 часа

Дадо Топић и његов бенд Time after time увеличао је прославу Доčека 7528 у Новом Саду. Чувени музичар који је каријеру започео шездесетих година још увек ствара и наступа са несмањеним ентузијазмом, тако да са правом важи за живу легенду рок сцене.

Pročitajte više
Хитови као што су „Македонија“, „Да ли знаш да те волим“, „За који живот треба да се родим“, али и омиљени „Флојд“ из филма „Национална класа“, као и дует са Слађаном Милошевић „Принцеза“ оставили су ванвременски траг, а каријера Дада Топића обележила је музику екс-ју периода. Био је члан „Динамита“ и чувене „Корни групе“. Заједно са групом „Драгонфлај“ представљао је Хрватску на Евровизији 2007. године. Наступао је на преко двадесет фестивала, а иза њега је обимна дискографија која га је сврстала у неке од најпопуларнијих музичара са простора бивше државе.
У Новом Саду Дадо Топић и „Тime“ наступили су још 1976. године када је у „Студију М“ настао снимак забележен на дуплој плочи „Рандеву с глазбом“. Како је славни музичар једном приликом изјавио, радо долази у Нови Сад и „Студио М“ у којем је снимио и две новогодишње песме и памти га као светлу тачку бивше Југославије која је окупљала велики број бендова и креативаца. Последњих година са бендом „Time after time“ чешће гостује у иностранству, а публика у Новом Саду уживала је у њиховом наступу овог јануара.