Визуелни идентитет Доčeka 7528.

Музика најразличитијих жанрова у извођењу домаћих, регионалних и светских извођача спојена је на Дочеку са визуелном уметношћу чији представници су били домаћи и страни визуелни уметници и студенти.

Сценски дизајн и дизајн видеа на концертима одржаним 31. децембра на градском тргу радили су Драгана Вилотић и Владимир Самарџић, док ће 13. јануара сценски дизајн на концертима Лет 3, Тркуља пева шансоне и Краљ Чачка радити Кристина Ковачевић. Група студената основних студија Сценске архитектуре технике и дизајна са Факултета техничких наука у Новом Саду и студената основних студија Нових ликовних медија са Академије уметности у Новом Саду радиће сценски дизајн за наступе Кинге Глик, ди џеј Нолах, бенда Елементал и журку Кејк битс екипе. За сценски дизајн задужени су и Изванредни Боб – Божо Врећо и Камерата Академика, ПДП конференција – Свемирко, Милица Стојшић и Драгана Вилотић – Лоллобриђида, Милица Стојшић – Иркутска филхармонија.

Ако волите дигиталну уметност сигурно ћете уживати и у интерактивној инсталацији мексичког уметника АБДХ у Свилари, а док шетате новосадским улицама не заборавите да погледате и нови мурал у Поштанској улици, који је осликала београдска уметница ТКВ.
Тако Дочек, а самим тим и читав град Новосађанима и гостима града пружају јединствен аудио-визуелни доживљај.