кејк битс презентс зицер инк.

к9 стејшн / 13. јануар 2020. у 22 часа

Cake Beats, Новосађанима добро познат концепт журки које су махом фокусиране на хип хоп звук, односно треп правац, одржао се у нашем граду и за Дочек 7528. Бојан Вуковић и Срђан Марјановић прихватили су нимало лак задатак да приближе ову врсту музике својим суграђанима и то им полази за руком већ пет година колико је прошло од прве Cake Beats журке. Њихов тим се проширио, па поред Бојана и Срђана музику на журкама пушта још неколико ди џејева.
Прочитајте више

За Доček 7528 Cake Beats представио је Зицер, хип-хоп колектив који се састоји од пет МC-jева, певачице и продуцента и ди-џеја. Група је фокусирана на хип-хоп, али свој утицај носи и из мноштва других жанрова као што је електронска музика деведесетих или пак, екстремни гитарски жанрови из истог периода.
Ове журке окупљају велики број младих, а атмосфера је увек на врхунцу. Љубитељи квалитетних хип-хоп звукова уживали су у још једном у низу добрих Cake Beats ђускања који су овога пута били део спектакуларног Дочека 7528 у Новом Саду.

сценски дизајн: сценски дизајн: Edvard Winters (члан групе студената основних студија Сценске архитектуре технике и дизајна са Факултета техничких наука у Новом Саду и студената основних студија Нових ликовних медија са Академије уметности у Новом Саду)