лолобриђида

свилара / 13. јануар 2020. у 19 часова

Електро-поп састав познат по енергичним наступима и заразним песмама које варирају између диска осамдесетих, панка и опуштајућих летњих мелодија, насупио је у Новом Саду за Доčек 7528 и оправдао очекивања Новосађана.

Прочитајте
Весела петорка Лолобриђиде, Ида Престер, Петра Цигој, Јернеј Шавел, Марко Туркаљ и Иван Левачи увек се труди да публици приушти нешто више од обичног концерта, те велику пажњу посвећују интерпретацији која је увек оригинална, иронична, забавна и откачена.

Бенд је више од десет пута гостовао у Новом Саду, а активни су у читавом региону. Године 2009. освојили су МТV awards, иза њих су бројни фестивали, клубови и манифестације. За песму „Контрола“ снимили су спот са Мирјаном Карановић у главној улози, па иако је Мирјана веома захтевна када је избор улога у питању, прочитавши текст песме, без размишљања је прихватила ангажман.

Харизматична певачица Лолобриђиде, Ида Престер, препознатљива по позитивној енергији, упечатљивом изгледу и искрености , изјавила је једном приликом да је Нови Сад арматура овог бенда и сада већ његова традиција, а сарадња са Новосађанима увек савршена.

Хитовима као што су „Компјутер“, „Пилула“, „Волим те“ и осталима размрдали су  новосадску публику и још једном показали зашто су један од омиљених бендова у региону и нашем граду.

сценски дизајн: Милица Стојшић и Драгана Вилотић

уметничка инсталација Кубус 3 на тргу испред КС Свилара: Уна Младеновић (чланица групе студената основних студија Сценске архитектуре технике и дизајна са Факултета техничких наука у Новом Саду и студената основних студија Нових ликовних медија са Академије уметности у Новом Саду)